Valitut rajaukset: Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut Poista rajaukset
Rajaa hakua
Avoin
Tutkinto
Muu
Opetuskieli
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen
CA00BI42-3001
Opintojaksolla tuotetaan yksi tutkimusraportti, jonka perusteella arvioidaan: Tilastomatematiikka ja tilastollinen tietojenkäsittely: tutkimusraportti, tietyin osin, hyväksytty / hylätty Tutkimusprojekti: tutkimusraportti ja sen julkinen esittely, numeerinen arviointi (ohjaajan arviointi) Tutkimusviestintä: tutkimusraportti (hyväksytty/hylätty) Tiedonhankinta: tutkimusraportti (hyväksytty/hylätty)
CA00BI54-3002
Opintojaksolle osallistuminen edellyttää Ravitsemuspassi 1-tason suorittamisen opintojakson alkamista edeltävästi (www.ravitsemuspassi.fi). Tallenna testin suorittamisesta saatu todistus. Se liitetään opintojakson verkkoalustalle heti opintojakson alkaessa. Kurssin aikana tarvittavat työkalut: tietokone, jossa on nopea laajakaistayhteys laitteisto, joka mahdollistaa BigBlueButtonBN -ympäristön hyödyntämisen web-kamera, headset Opintojakso kuuluu ammattikorkeakoulujen CampusOnline -tarjontaan.
CA00BS66-3004
Opintojakso kuuluu ammattikorkeakoulujen CampusOnline -tarjontaan. Kurssin lopetusajankohta on heinäkuun 30. päivä, jonka jälkeen tehtäviä ei voi enää palauttaa.
CA00BS71-3002
Kurssille ilmoittautuminen alkaa ... ja päättyy .... Kurssi alkaa ... ja päättyy vk ... Opintojakso on osa Ravitsemuspassi 2 -tason kokonaisuutta. Opintojaksolle osallistuminen edellyttää Ravitsemuspassi 1-tason suorittamisen opintojakson alkamista edeltävästi (www.ravitsemuspassi.fi). Tallenna testin suorittamisesta saatu todistus. Se liitetään opintojakson verkkoalustalle heti opintojakson alkaessa. Kurssin aikana tarvittavat työkalut: tietokone, jossa on nopea laajakaistayhteys laitteisto, joka mahdollistaa Moodlen BigBlueButton -verkkokokousympäristön hyödyntämisen web-kamera, headset SeAMK:n tai oman ammattikorkeakoulun kirjoitusohjeet (SeAMK:n kirjoitusohjeet saatavilla Moodle-kurssilta)
CA00BS78-3001
Kurssin materiaalimaksu on 50€
CA00CG19-3001
Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi
CA00CG20-3001
Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi